Ellinor här

Kom hem från skolan för en timma sen ungefär, har duschat sen dess. Slumrade lite halft och känner nu att jag inte har fått ur hårinpackningen ordentligt. TRÖTT JAG BLIR! 
Kan nästan vara den tröttaste människan just nu.. har inte sovit i min egna säng sen i fredags så den har varit riktigt efterlängtad kan jag lova.

Ska snart sätta på mig något och ta bussen ner till stan ska sola med jasmine sen möta upp stina och sen till stefan där jag kommer vara hela helgen tror jag.

Påminelse till mig själv: LÄS BOKJÄVELN

Och Sofia om du läser detta: Jag har fixar bok till dig om Roseevelt så nu ska du också få läsa!

PUSS






Bild ifrån operan



hej!
ligger hemma och är sjuk. borde verkligen plugga men det tar emot kan jag lova.
är så himla trött i mit huvud.

percis som elli sa, operan SÖG.

Adam sov här inatt jätte mysigt, sen missa han bussen så han stanna lite längre.
ne nu bultar mitt huvud. ha det bra kram
sofia

Update:

Har nästan precis kommit innanför dörren och sitter nu i soffan och äter salladsbulle och dricker cola. Ska snart ta mig till toan och tvätta bort sminket och krypa ner och lägga mig.
Ikväll har jag varit på kronan och kollat när Jasmine och deras dance crew dem har ihop dansat. Dem var verkligen skit duktiga! Shan the man gjorde också standups eller vad man kallar det, riktigt roligt det med. Sen var det en hel del andra "rappare" men det var inget för mig och Renata alls.

Har äntligen fått tummen ur till att göra ett inlägg, mest bara för att datorn var tillgängligt. Har inte haft datorn så mycket det senaste, har varit sjukt mycket med skolan och andra grejer, går nästan in i väggen.

Operan igår sög, men resan dit och hem var höjdpunkten på resan skulle jag tro! Bilder kommer in i omgångar antar jag eftersom jag och sofia både är dåliga på att hålla bloggen vid liv. Men mig har ni ju inte ens hört något livstecken ifrån.

Jaja nu ska jag sluta skriva en massa onödigt och lägga mig och sova är ju trots allt skola imorgon.

Och jag saknar min pojk något otroligt, men som tur är kommer jag spendera hela helgen med honom !

Ha det gött och det lär bli sämst uppdatering i helgen just so you know.
Pussochkram Ellinor


Natti

Har precis kollat bigbrother och nu ligger jag i mitt nystädadr rum och känner hur ögonlocken strävar nedåt. Prata med Adam i telefon förut, kände knappt igen hans röst, så längesedan var de vi träffades, nästan iallafall. Har fått i mig runt 20 glas oboy idag vilket är en pest nu när min mage är för full. Denna vecka kommer gå mer än fort, Adam ska hjälp mig med några grejer till en skoldans vi har som ska vara klart på måndag tror jag. Fick VG på en engelska uppsats som gjorde mig glad eftersom engelska är min svaga punkt inom skolan. Och imorgon får jag nog reda på mitt biologi prov jag gjorde i torsdags förra veckan. Orkar inte läsa igen vad jag skrivit , känns som inget hör samman. Men skit Sam! Ha de bra, kommer nog ett inlägg imorgon innan vi drar på Operan. Love sofia

en några år yngre sofia.



snygg.


en lite små trött sofia

hej ligger just nu isoffan.
Stina och elli drog för en stund sedan , stina hade migrän och elli behövde plugga.
har så mycket plugg så jag känner mig nästintill begravd.

har inte träffat adam på länge och de kommer dröja innan vi ses också tyvärr. det suger verkligen.

Imorgon bär det av mot operan med skolan ska väl bli lite små kul ändå.

Nu ska jag läsa några sidor i svenska boken som ska vara utläst nästa vecka bra bara några 100 sidor kvar, ska be mamma läsa högt när hon kommer hem ikväll tror jag.

som ni ser så går bloggningen utför, trots att läsarna bara blir fler för varje dag.
blir nog slutet för min och ellis blogg inom kort. inte våran grej haha.

kram



Ellinor här för en gångs skull!

Ville bara kika in och säga något, vad vet jag inte men kan ju säga att gårdagen var riktigt trevlig!
Är så sjukt glad att det finns så underbara vänner.

Ska iallfall om ett litet tag ner till stan för att möta jasmine och sedan till henne där jag kommer spendera natten.
HEJSVEJS


Lördag






blir nog sista uppd för mig !
vi är fullt upp i att göra oss iordning, musiken är på topp och man kan bara gilla livet.
love.



LIVET ÄR EN FEST

KOMMER BLI EN GRYM KVÄLL/NATT!

/S

6 stycken myter

Myt 1: ”Sväljer du ett tuggummi kan det ligga kvar i magen i flera år”
SVAR: Nej, men tuggummit passerar magen lite långsammare än annan mat, eftersom det inte bryts ner utan kommer ut i samma form som du svalde det. Att det skulle kunna kladda fast i tarmarna är inte heller sant, det omges hela tiden av vätska, precis som i munnen.

Myt 2: ”Du kan dö av att pierca tungan”
SVAR: Ja, det har hänt. Det är ovanligt men det finns flera dödsfall som orsakats av tungpiercings. En piercing kan, liksom alla typer av ingrepp, utvecklas till en allvarlig infektion. I några fall har infektionen spridit sig från munnen till hjärnan och då kan det gå riktigt illa.

Myt 3:”Brosk à la Anna Anka-style kan skydda dig mot cancer och andra farliga sjukdomar”

SVAR: Nej. Anna Ankas påstående grundar sig i en kampanj som en hajproduktssäljare, William Lane, drev på 90-talet. Han hävdade att hajar inte får cancer och att man kan bota cancer genom att äta hajbrosk. Detta visade sig genom flera studier bara vara struntprat. Hajar kan visst få cancer.

Myt 4: ”Afrikanska män är mer välutrustade”

SVAR: Vi vet tyvärr inte. Vissa undersökningar säger att så är fallet men det finns inga riktigt stora, och seriösa, undersökningar som kan bevisa det. Denna myt låter vi helt enkelt frodas och leva vidare till dess att motsatsen är bevisad... Dream on!

Myt 5: "Vi använder bara använder tio procent av hjärnan"
SVAR: Nej! Trots att denna myt florerat i över hundra år lever den vidare. Människan utnyttjar hela sin hjärna hela tiden, ingen del är helt inaktiv. Fast visst är det roligt att inbilla sig att man har stora, outnyttjade resurser?

Myt 6: "Du kan dö av att dricka för mycket vatten
"
SVAR:  Ja, det kan vara livsfarligt att dricka så mycket som många gör. Det här med åtta glas vatten om dagen härstammar från en amerikansk rekommendation från 1945. Vi glömmer dock att vi får i oss massor av vätska genom maten vi äter och andra drycker såsom mjölk, kaffe och juice. Rekommendationen ska du alltså ta med en nypa salt. Att överkonsumera vatten leder i bästa fall till upprepade toabesök, i värsta fall till vattenförgiftning och inkontinens. Saltbalansen kan rubbas och överskottet av vattnet pressas ut i cellerna, bland annat till hjärnan som i sin tur svullnar upp och då kan du dö på grund av att blodtillförseln stryps. Speciellt farligt är det att dricka för mycket om du är gravid eller har njur- eller hjärtfel. Så drick bara när du är törstig, inte annars!

Hej goingar

hej !
sitter nu hemma hos ellinor med stina coh vi har dansat för fulla muggar.
och skrattat har vi med! herregud våran dans är inte att leka med.

Har precis duschat och vi har suttit och myst och pratat som man bara kan göra med sina närmaste vänner.
ni får mig alltid att le !

Nu sitter vi och väntar på att Bigbrother ska börja, vi har ätit upp allt godis och chips.
Mår rätt illa efter allt jag stoppat i mig.

vacker bild på mig och stina i sommras... vackert!



/ s


Godmorgon

Hej!
har precis vaknat och kan knappt skriva på datorn för jag har en sån fruktansvärd träningsverk i mina fingrar sen vollybollen.
Sitter och väntar på att mitt te ska plinga och sedan blir det till att sätta sig med SO:n innan jag ska iväg och göra den.

Igår kom adam hit och hoppas på att vi träffas idag med. För han kom med en hemsk nyhet och det var att han skulle bort denna helgen med. Asså det är ju inte själv bandyn att han spelar så mycket som gör mig så arg, utan det var mest för jag trodde den var slut. och sen så har jag inte att sova med ihelgen.. haha hatar att sova ensam.

Sitter iallafall och äter avocado just nu. Kan inte ens förklara hur gott det är. Absolut en av de godaste sakerna som finns!
mum!

Som ni ser på den nedre bilden så är jag redo att promenera bort till idrotten om ett tag.
ha det gött!
kram







Natti

Godnatt. / sofia

Du är fel, men ändå sä jävla rätt.

/E ps. Japp dåliga uppdateringar från min sida men jag kör igång snart igen! Tjingeling

Ni får mig tappa allt.

/s

Kläder säger vem du är / sofia

                               har plockat ihop lite killkläder jag tycker är grymt snygga!
                                           allt ifårn junkyard/somewearbutiken
till sommaren/våren


                                                














                                       SHORTS






                                           CARDIGANS





                                            T-SHIRT




                                       SKOJRTA






                                        SKOR




                                                     LINNEN

hämtat från veckorevyn

HUR DU KOMMER ÖVER DINA EX



KOM IGEN, DU KAN!

1. SÖRJ!
Gråt, tyck synd om dig själv, ligg under täcket, deppa och gå runt i hans gamla kläder. Ge utlopp för det du faktiskt känner, och skriv ner dina känslor.
VARNING! Ingen mår bra av att gräva ner sig i sina sorger alldeles för länge, så känn efter om du verkligen har tårar kvar eller om det bara har blivit en dålig vana.

2. PRATA OCH ÄLTA.
Ventilera dina känslor med lämplig lyssnare. Ofta är det lättare att få perspektiv till dina känslor när de uttalas högt.
VARNING! När du börjar tröttna på din egen röst är det dags att gå vidare. Glöm inte att pausa ibland, och lyssna på de råd du får.

3. ACCEPTERA ATT HAN/HON INTE VILL HA DIG.
Är det så finns det inte så mycket du kan göra. Du kan aldrig någonsin tvinga någon att älska dig. Och vill du verkligen ha någon som inte vill ha dig?
VARNING! Det handlar om att acceptera att du inte kan ändra på den andres känslor – inbilla dig INTE att du är dålig eller inte värd den kärleken!

4. TÄNK PÅ DET DÅLIGA.
Gör dig inte otjänsten att drömma om hur fantastiskt allt var. Var realistiskt och lägg fokus på de saker som faktiskt inte fungerade.
VARNING! Det betyder inte att du helt ska glömma allt bra och bli bitter ...

5. SYSSELSÄTT DIG!
Ett hederligt gammalt knep som alltid visar sig fungera. Se till att hitta på saker på din fritid! Gå på middagar, bio- och teaterbesök. Börja träna, skaffa dig hobbies och läs böcker och du har alldeles för mycket att tänka på för att hinna gräma dig över hur olycklig du är.
VARNING! Bli inte manisk och träng undan sorgen, utan se till att sörja ordentligt först! Annars kommer den bara tillbaka senare.

6. UTNYTTJA DINA VÄNNER.
Det är ju nu du verkligen får känna vad vänner är till för. Lyssna på dem och lita på att de tar hand om dig.
VARNING! Glöm inte att också lyssna på deras problem emellanåt. Och säg tack!

7. FRIHET.
Tänk på allt du inte har kunnat göra, men som du nu kan göra. Det kan vara allt från intressen du lagt åt sidan på grund av ditt förhållande till att låta bli att raka benen på tre veckor eller spontan-efterfesta en tisdagkväll utan att någon gnäller... 
VARNING! Gör inte en massa crazy grejer för att ditt ex ska få reda på det och bli svartsjuk eller nykär, utan gör bara det DU vill, när du vill.

8. TA HAND OM DIG SJÄLV.
Både kroppen och själen mår bra av lite förnyelse! Var snäll mot dig själv, unna dig en fin klänning, ät sunt, börja med yoga och byt frisyr. Att du älskar dig själv är faktiskt viktigare än att någon annan gör det.
VARNING! Bli inte besatt av att bli snyggare och bättre för att han/hon minsann ska få se. Det är du som minsann ska få se!

9. VÅGA LÄSA SJÄLVHJÄLPSBÖCKER.
De är oftast otroligt peppande och ger ett ”jävlar anamma, det här ska jag fasiken klara av”-tänk.
VARNING! Tänk på att ta tipsen med en nypa salt. Allt funkar inte för alla.

10. HA KUL! 
Dra dig inte för att göra riktigt roliga grejer för att du är för ledsen, för trött eller för att det helt enkelt inte är lämpligt. Bullshit! Det är nu det är läge att göra allt kul du drömt om, det förtjänar du. Skriv ner allt du vill göra, dra med dig kompisarna och gör det bara!


Måndag

hej!
har precis kommit hem ifrån vollyboll turneringen och vi vann emot alla vi mötte.
så vi är vidare till statsmästerskapet på fredag.

helgen kommer bli grym om allt blir som vi tänkt med allt. mamma åker iallafall bort. och vi hoppas på att elli slipper åka med och åka skidor.

nu ska jag ställa mig och laga något gott.

¨kram sofia

älskar er mina underbara vänner !


LÖRDAG

äntligen är det lördag när solen lyser!
kan dagen/kvällen bli bättre?

har precis kommit hem till mamma och har musiken i max och dansar runt i min ensamhet!
kvällen kommer börja med mat om det blir som tänkt och sen kommer några hit coh sedan ska vi vidare!



(gammal bild) kram


Ingen ork. För mycket att tänka på.

Puss Ellinor

go kväll!





Skulle träffat Louise idag, men hon ringde precis och berätta att hennes mormor ramlat. så dom skulle åka dit.
sitter och håller tummarna för att det inte är allvarligt.

hon kanske ringer sen om det inte blev försent.

en bild från förra våren ! hahaha kan inte sluta skratta, fyfan va den bilden väcker minnen hahaha!

kram sofia

sallad





Jag och min brorsas kyckling/bakon salld vi gjorde. vi är mycket nöjda med resultatet.
kanske borde bli kock.

det översta är bacon, det ser lite konstigt ut men haha!
en jävla massa blev det också!

nu ska jag gå ner och rensa skåpen på godis och liknande kram!/ sofia

home


sommaren är på G mina vänner! /s








hiss/diss badbyxor för killar i sommar enligt sofia

1. diss, går bra för pappor och äldra men inget hipp att ha på stranden.





2. Diss, nej. hatar det. räcker med dom två orden. JÄTTE FULT ser ut som man badar i långbyxor.



3. HISS. det absolut snyggaste är vanliga tränings shorts.



kram sofia




.

är så grymt sur. hade skrivit ett inlägg som var som ett A-4 men jag tog bort det, för hade ni fått läsa det hade ni nog blivit rädda för mig.
/sofia


byxorna jag köpte





Här är byxorna jag köpte + mina söndriga skor. haha kill me.
jaja, vet inte om jag ska behålla byxorna, får vänta och se. kram sofia

alla vägar har sitt pris.

hej !

snart bär det av emot överby med brodern och morfar.
ska först försöka byta mina söndriga skor och sedan blir det macdonalds!

sjukt gott! mot all min förvånad fick jag VG på hemkunskapsprovet! skönt.
ne nu ska jag packa lite och ta på mig lite andra kläder!

kram








FRÅGESTUNDSVAREN

Vi svara inte på alla frågor eftersom det var emtremt många, men vi svara på de första vi fick in, det var väldigt jobbigt att sitta och kopiera och sånt! kram


Anonym
om
.:

Bråkat ni ofta? Vad brukar det vara om?

sofia- nej det gör vi inte, men vi gjorde det ett tag, och det är klart man tröttnar på varann ibland, men eftersom vi känt varandra så länge så vet vi ju varandras brister och är jävligt bra på att trigga igång små bråk.
men jag och Elli har inte bråkat på väldigt länge, vilket är skönt. tar så otroligt mycket energi!



Denmindredumma om .:

Är det kul å vara vänner? Menar är det värt å skaffa sig vänner osv? har alltid tyckt att det verkar överflödigt, men kanske skall stiga ut ur mitt rum å skaffa mig ett par för ni verkar ju så goa!

sofia-  haha. med oss är det väldigt roligt att vara vän med kan jag lova !:)
ellinor- eftersom jag vet vem som slängde denna komentaren så skrattar jag bara och håller med sofia. Galet umgänge!
Jasmine  ([email protected]) om .:

Nämn några goa danslåtar? :)

sofia- saknar dig jasmine ! njaa inte några jag kommer på precis nu, kan kolla lite och lägga upp det i ett enskilt inlägg
Ellinor- Gummsi, jag har inte direkt något på huvudet men vi fixar det i ett enskillt inlägg!

Emelie
om .:

Beskriv er själva med ett ord?
Cola eller sprite?
Pizza eller hamburgare?
Blondt eller brunt?
HM eller Gina tricot?

sofia- livsnjutare, cola, pizza, blondt, HM
ellinor- cola, pizza, brunt, HM
Anonym
om .:

Vilka brukar ni umgås med på helger och sånt?

sofia och ellinor- välidgt olika, det beror ju helt på vad vi gör, är det så att vi bestämmer oss för att sitta inne och mysa brukar det oftast vara med varann, för när man vill ta det lungt vill man ju känna att man kan vara precis som man vill och prata om precis vad man vill, och då gillar inte riktigt jag att vara med helt nya människor. dock är det jätte kul att träffa sånna "halv bra vänner" när man tillexempel går ut på helgerna. så svaret är: det är olika hela tiden.

Josefin
om .:

Jätte fina tjejer är ni båda!
Men jag skulle vilja se lite mer skönhet outfits i eran blogg, det hade varit suveränt!
Skulle inte ni också kunna skriva vilka bloggar ni läser?
Kram

sofia tack så mycket! hm, det är ju inte riktigt jag att ta outfits bilder direkt, iskolan har jag nästan bara mjukis och tjocktröja och det är ju inte så roligt att se, men vi kanske kan försöka lägga ut mer bilder på helgerna på kläder osv.
bloggar jag läser: det är egentligen inga speciella, kollar om nån länkar på facebook. men kollar bara vänner bloggar inga kändisbloggar. det intresserar mig inte särskillt mycket längre.
Ellinor Jag är heller ingen som tar outfits bilder, men några försök kan vi alltid göra. Jag läser däremot en hel del bloggar, men har börjat trappa ner till bara vänners förut var jag besatt av kissies, paow och dessies haha!
3 i 1
om .:

favorit ställning?
favorit mat?
favorit färg?

sofia-
1. vet inte
2. pizza/tacos
3. röd/vit
ellinor-
1. vet inte
2. pizza och pappas "fläskfile i skördetid"
3. svart/militärgrön
sara
om .:

vad gör ni på fritiden ? utöver läxor osv

sofia-  träffar adam och ibland träffar jag vänner om jag hinner, annars brukar jag umgås med min mamma som är en av mina närmaste vänner! och vi brukar hitta på allt inom himmel och jord. vi är väldigt lika i sättet!
ellinor- tränar som en galning, träffar vänner och pojkvännen.
jonte om .:

Ellinor - säg något posetivt och negativt med sofia
sofia - samma om ellinor !

sofia-
posetivt om ellinor: det är att jag vet att hon alltid skulle finns där om jag skulle behöva det
negativt om ellinor: hon kan ibland säga saker utan att tänka på vad hon säger
Ellinor-
negativt om sofia: hon kan vara väldigt manipulerande och envis
posetivt om sofia: vet att jag kan lita på henne till 110%
;) om .:

umgås ni nu med de tjejerna ifrån vänersborg som ni hade lite småbråk på facebook för ett tag sedan ? snäälla svara

sofia och ellinor Nej det tror jag inte, vet inte riktigt vad du menar men, bråkat med någon på facebook har jag nog inte gjort, det är inte min grej riktigt  men jag kanske vet vad du syftar på, nej det gör vi inte.
Ser ingen anledning till att umgås med människor som ligger på så låg nivå, är ingen som dömmer folk innan jag känner dem, men dem satte ribban högt för att få en ändrad uppfattning från min sida iallafall.
de tjejerna ifrån vänersbog vi umgås med ibland är super goa!


Anonym
om .:

berätta kort om er själva !

sofia- jag heter sofia och är en väldigt glad tjej som är mig själv hela tiden, skäms inte för så mycket, finns egentligen ingen anledning till att göra det. jag har tre nära vänner och det är Elli, mamma och Stina. väldigt olika men hade inte klarat mig utan någon av dem. Älskar mat och shoppa!
ellinor är nog en väldigt spontan tjej som är glad och skrattar mycket åt allt.
min familj består av en pappa en mamma och en lillasyster på 10 år. Har en fet katt med namn Tarzan och mina närmsta vänner är Stina, Sofia och Jasmine. Jag älskar att dansa, äta och självklart shopping.
linus
om .:

lägg ut killkläder ! snälla!

sofia och ellinor- det ska vi fixa!


Klara Bjurström  ([email protected])
om .:

Kan inte ni berätta era första riktiga kärlekar? :)
Jättefin blogg, kram

sofia- min första riktiga kärlek är nog adam som jag är tillsammans med nu, har bara haft 2 "riktiga" förhållanden. Har rätt svårt för att bli riktigt intresserad av någon, och har aldrig riktigt låtit mig bli "kär"
Jag och adam hade aldrig träffats, men de börja med att jag var på bröllop i sommras för min moster,
när jag, karl(min kusin,stinas kille), patrik (kusin) och gustav (kusin) sov i en husvagn.

Vi snackade om allt möjligt och då kom adams namn upp, men brydde mig inte mer om det, tror det var något min kusin gustav sa, något om att adam var väldigt duktig i sport.

sen nästa dag när vi skulle sätta oss i bilen hem ifrån bröllopet så snackade jag med karl och då sa han att jag hade passat bra med Adam. visste fortfarande inte vem han var. sen kolla jag på facebook, men kände inte igen honom.
sen tog det ett bra tag innan jag bestämde mig sen för att be karl om hans nummer och det fick jag, sen pratade vi på sms, men det låg en hel del grejer som gjorde det rätt svårt för oss att träffas, men sen gjorde vi det och vi klickade bra och nu har vi snart varit tillsammans i 5 månader ! :)

Ellinor: KOMMER SNART
Anonym
om .:

Hur är det mellan era vänner och "gäng" nu för tiden?

sofia och ellinor- jo gäng och gäng, vi är tre nära vänner. vi var fyra i sommras men ett skolbyte kan förändra mycket.
men vi och stina håller ihop som vi gjort i otroligt många år, både i med och motgångar.

therese
om .:

kan ni inte börja lägga upp mer outfits bilder? :)

ellinor- jag kan tala för både mig och sofia att vi är inga som tar kort på våra outfits dagligen, men som vi skrev där uppe så kan vi försöka börja med det och se hur det slutar!

Anonym
om .:

ni är så jävla fina! Kan inte ni lägga ut bilder på hur ni sminkar er? :)
och vilka produukter också! :)
Och hur tar ni hand om huden så väl?

ellinor och sofia- Tack så mycket! Jo det skulle vi kunna göra. Håll utkik så kommer det dyka upp ett inlägg om det!:)

Anonym om .:

kan inte ni lägga ut någon video? :D

Ellinor och sofia- Jodå det skulle vi kunna ordna haha :).

Anonym
om
.:

vad ska ni gå för gymnasie? :)

Ellinor- har sökt till samhäll på folkuniversiteten, men jag tror det blir omval i maj. Efter lite prat med några därifrån så ser det inte så ljust ut att jag börjar där.
sofia- har sökt media i uddevalla på JB! vet inte om jag är nöjd med valet eller om jag ska byta ska dit och skugga på fredag :)

klara
om .:

hur länge har ni varit tillsammans ?
ellinor och sofia- vi har varit tillsammans i 8 år 9 dagar 15 timmar och 23 minuter

Emma
om .:

heter era pojkvänner dimma och flower ? hahahahahahaa

ellinor- Haha vilken rolig fråga nej dem gör ju tyvärr inte det, det är bara deras smeknamn.

sara
om
.:

skriv kort om era pojkväner ! kram
Ellinor- Stefan är en charmig och väldigt gullig kille som har mycket att bjuda på hela tiden, tänk klassens clown! Men det jag älskar med honom är hans otroliga charm och hans omtänksamhet. Han är 17 snart 18 och brunt hår och bruna ögon :)  
sofia- adam är lika gammal som mig, (några månader yngre) mellan blond, hans ögon ändrar färg beroende på ljus men vi säger blå, otroligt omtänksam och väldigt underhållande med hans dumma kommentarer ! svårt att inte älska honom :)


Har ni någon som förebild, tex kändis eller en person?

sofia - nja egentligen inte, eller inte vad jag kommer på just nu ! :)

Ellinor - nja det är samma för mig jag har nog ingén direkt förebild!


DAGENS GILLA GÅR TILL: MACARONS

Har faktiskt inte sett att dem finns här i trollhättan men dem är otroligt goda kan jag lova! Finns i hur många smaker som helst, men har för mig dem är rätt dyra 30 kr per styck och dem är inte stora. Men dem är värda den pengen ;)
Så provsmaka! Skit goda verkligen!

// Ellinor


Tisdag kväll!




Hej!
kom precis hem ifrån överby och jag sa hejdå till Ellinor och sa hej till stina och nu sitter jag och stina i mitt kök med tända ljus och pratar, snart ska vi dra oss emot konsum och köpa lite godis och bara mysa och prata!

Jag har de absolut finaste vännerna man kan ha !

Ni ser på bilden mina nya skor jag köpte, de gjorde jag sönder idag. bra jobbat sofia! 1 dag hann jag använda dem.
köpte ett par byxor idag det kommer bild på dem imorogn skulle jag tro!

kram

Studiedag

Har precis kommit hem från överby! Istället för shopping blev det mat och massa prat, så är det när man är pank sofia däremot köpte ett par snygga byxor.

Om ni undrar vart frågorna har tagit vägen så kan jag säga att vi har svarat på dem men så dum som jag är så har jag råkat klicka bort hälften av dem så vi får helt enkelt skriva om dem...
Men kan lova att dem dyker upp under veckan!

Nu ska jag ta fram mina målar skills och måla taket i mitt rum vitt!

Puss E

mot överby





Stina hänger inte med, så jag och elli drar och myser på överby och ser om vi kan hitta något.
kram


sofia här

vi är lediga imorogn !
hur härligt är inte det, ska ut till överby med stina, sen får vi se vad som händer.

Adam åker ju imorogn vilket suger och igår kom vi fram till att vi inte kommer ses på typ 3 veckor.
men sånt är det.

Har en hackande bror bakom mig som vill att jag gör en kladdkaka, fårse hur det blir med det.

min dag har bestått av, lung dag iskolan, pluggat, och tänkt en massa på denna goingen under!




HEJ

Kom precis hem till Stefan, men han visade sig inte vara hemma så hoppas snart han kommer för känner mig lite ensam. Men har ju hans dator så kan snoka lite i den under tiden hehe.

Drog en sväng till Sporlife förut med Jassan också men vi var inte så träningstaggade så vi drog mest runt och prata med några hurtiga människor till skillnad från oss.

OCH FRÅGORNA KOMMER UPP IKVÄLL!
kram Ellinor

Sex/kärlek frågor från tidningen veckorevyn





Trycker med hela handflatan - onani

”Jag har upptäckt att det jag gillar allra bäst är att trycka hela handfl atan mot mitt underliv. Jag har aldrig varit mycket för att stoppa in saker i mig, det gör mig inte så kåt. Jag tycker om att krypa ner i sängen och ta på mig själv, gärna med kläderna på. Jag börjar med att smeka mig själv på brösten, långsamt. Sen går jag ner mot magen, hoppar över underlivet, och tar istället på insidan på låren. Jag tror att många glömmer bort alla andra ställen på kroppen man kan ta på. Det är så mysigt att smeka sig själv! Ett förspel innan själva onani-akten så att säga. När jag känner mig riktigt kåt tar jag hela handen och kupar den över underlivet och trycker, fortfarande med kläderna på. Jag kan variera med att knyta handen och trycka mot klitoris. När du knyter den känns det på ett annat sätt och du får mer styrka. Testa att använda båda händerna, det är också skönt.” /Simona, 27

 

Så får jag-punktsorgasm- onani

”Jag älskar att onanera och gör det flera gånger i veckan. Jag ska försöka förklara mitt bästa tips som är gudomligt skönt. Tänk dig att du stoppar in ett eller två fingrar och gör en ”komsi, komsi”-rörelse med fingrarna. Ni vet som om man lockar på någon lite sexigt. När jag gör så kommer jag åt g-punkten som sitter några centimeter in och upp i underlivet. Det känns annorlunda där, lite strävare och lite hårdare. Man kan ibland känna sig kissnödig om man trycker där, men sluta inte för det. Har du kissat innan kommer du inte att kissa på dig, även om det känns så. Det finns dildos också som kommer åt g-punkten, men jag tycker att det fungerar allra bäst med fingrarna. Samtidigt som man trycker upp mot g-punkten så kan man smeka på klitoris, det är höjden av njutning!” /Alexandra, 23




Han kan inte hålla sig!

FRÅGA: När jag och min pojkvän har sex så kan han inte hålla sig så länge. Är det något vi kan jobba på? Jag vill inte låta egoistisk men jag vill ju också få orgasm när vi har sex. Kan det vara så att han blir så kåt att han inte kan hålla sig längre eller vad är det? /Emma, 19

SVAR: Ja, detta är absolut något ni kan jobba på. Faktum är att de flesta måste det. Uthållighet kommer med erfarenhet och det är ju något som alla måste skaffa sig. Nästan alla killar har i början av sin sexuella karriär problem med att de kommer för tidigt. Det allra bästa och vanligaste tricket ni/han kan ta till är att stanna till när han känner att han är på väg att komma, försöka ”tänka bort” utlösningen (många försöker distrahera tankarna genom att tänka på något osexigt, typ tvätt, fotboll eller farmor), för att sedan fortsätta när faran är över. Start och stopp-tekniken kallas den och funkar för de flesta efter hängiven träning. Nu är frågan om även han tycker att det är ett problem eller om det bara är du. I så fall måste du göra honom medveten om att du inte riktigt hinner med i hans tempo och skulle vilja att ni testade att hålla på längre, så kan du förklara start och stopp-tekniken för honom. Sen är det bara att börja öva!


 

Jag blir bajsnödig av orgasm!

FRÅGA: Jag vill först och främst tacka för en riktigt bra spalt i tidningen, där finns alltid nya saker man kan testa på. Jag har en fråga till dig som jag tycker känns lite dum. Det är såhär att jag träffar en kille, det är verkligen kärlek och jag tycker om honom på alla sätt och vis och han tycker detsamma. Vi har haft sex ett antal gånger och han kommer varje gång men när det kommer till att jag ska få orgasm så går det inte hela vägen ut. Jag har inte lyckats fått orgasm än. Jag känner mig upphetsad och så men samtidigt känns det som om jag behöver gå på toaletten när vi väl har sex. Jag blir liksom bajsnödig och känner att jag inte kan slappna av. Jag är ju inte nödig på riktigt men tänk om det skulle hända en olycka i alla fall!  Det här känns väldigt jobbigt och ovanligt för alla andra snackar om att de blir kissnödiga. Har du några tips? /Caroline, 23

SVAR: Kul att du inspireras! Ja, det vanligaste är kanske att man blir kissnödig, eller att det känns som så. Anledningen är att underlivet kläms åt och att g-punkten trycker på urinröret. Jag tycker inte att det låter så konstigt att du känner dig bajsnödig heller. Tänk dig alla nerver vi har där nere och omkring som stimuleras och alla muskler som drar ihop sig och krampar och har sig. Jag förstår att det känns obehagligt, men du kommer inte bajsa på dig. Se till att gå på toaletten innan och var inte knasig i magen nästa gång, så att du verkligen kan vara säker på att det inte kommer att ske någon olycka. Slappna sen av! Har du gjort det en gång och märker att det inte har med egentlig bajsnödighet att göra så kommer du nog släppa din noja. Lycka till!



Att utföra på henne - oralsex

Steg 1: Uppvärmning
x Förväntan är något av det mest upphetsande som finns. Så dyk inte rätt på, börja istället med att arbeta dig ner längs hennes kropp med kyssar, nafsningar; slicka bröstvårtor, mage och lår – och låt henne vänta och bli otålig. 

x
Innan du sätter igång kan du om du är osäker be henne slicka dig i handflatan som hon vill bli slickad. En sak du förmodligen kommer märka är att hon inte bara använder sig av den spända tungspetsen utan sveper runt med tungans flatsida långsamt och dröjande. Inspireras!

Steg 2: Upptrappning

x Klassikern: Sära på de inre blygläpparna med fingrarna, leta upp klitoris (en pytteliten kula i överkanten, närmast hennes mage, som är täckt av en liten hudflik) med tungan och slicka med varsamma, långsamma tag upp mot den och försiktigt längs kanterna.

x
Använd platt tunga, inte spänd tungspets. Håller du tungan avslappnad blir det inte bara skönare för henne, du slipper själv bli trött i tungan lika snabbt. Slicka i långsamma cirklar runt klitoris och kombinera detta med att ”lapa” upp och ner. Använd så mycket som möjligt av tungan så du täcker största möjliga yta. Om du märker att hennes klitoris krymper eller drar sig in under sin ”skinnhuva” är du för hårdhänt. Eller hårdtungad ...

x
Blanda upp det hela med lite virvlande rörelser – som om du fångar upp droppar från en glass. Medan din tunga svänger slumpartat fram och tillbaka retar du klitoris ytterkanter. 



resten finns på deras hemsida !


Söndag

Hej!
Är fortfarande kvar hos jasmine i lilla edet och vi ligger nu här som två döda + tjocka fiskar. Vi har en tendens till att äta oss 15kg tyngre när vi umgås, men äta bör man annars dör man!
Besök jassans blogg -----> http://jasminejaaskelainen.blogg.se/<-----

Hallå

hej ! sitter just nu hemma hos adam och kollar när adam och lund spelar xbox.
kan ju säga att båda är sjukt dåliga ! haha pinsamt.
fick inte spela för jag var för bra!
kram

nu ska jag ta och rappa lite röv

 

ska snart iväg och kolla adams match, hinner intr med att skriva mer för nu ska jag stoppa något i magen.
kram sofia

frågestund svaren

Vi svara inte på alla frågor eftersom det var emtremt många, men vi svara på de första vi fick in, det var väldigt jobbigt att sitta och kopiera och sånt! kram


Anonym
om
.:

Bråkat ni ofta? Vad brukar det vara om?

sofia- nej det gör vi inte, men vi gjorde det ett tag, och det är klart man tröttnar på varann ibland, men eftersom vi känt varandra så länge så vet vi ju varandras brister och är jävligt bra på att trigga igång små bråk.
men jag och Elli har inte bråkat på väldigt länge, vilket är skönt. tar så otroligt mycket energi!



Denmindredumma om .:

Är det kul å vara vänner? Menar är det värt å skaffa sig vänner osv? har alltid tyckt att det verkar överflödigt, men kanske skall stiga ut ur mitt rum å skaffa mig ett par för ni verkar ju så goa!

sofia-  haha. med oss är det väldigt roligt att vara vän med kan jag lova !:)
ellinor- eftersom jag vet vem som slängde denna komentaren så skrattar jag bara och håller med sofia. Galet umgänge!
Jasmine  ([email protected]) om .:

Nämn några goa danslåtar? :)

sofia- saknar dig jasmine ! njaa inte några jag kommer på precis nu, kan kolla lite och lägga upp det i ett enskilt inlägg
Ellinor- Gummsi, jag har inte direkt något på huvudet men vi fixar det i ett enskillt inlägg!

Emelie
om .:

Beskriv er själva med ett ord?
Cola eller sprite?
Pizza eller hamburgare?
Blondt eller brunt?
HM eller Gina tricot?

sofia- livsnjutare, cola, pizza, blondt, HM
ellinor- cola, pizza, brunt, HM
Anonym
om .:

Vilka brukar ni umgås med på helger och sånt?

sofia och ellinor- välidgt olika, det beror ju helt på vad vi gör, är det så att vi bestämmer oss för att sitta inne och mysa brukar det oftast vara med varann, för när man vill ta det lungt vill man ju känna att man kan vara precis som man vill och prata om precis vad man vill, och då gillar inte riktigt jag att vara med helt nya människor. dock är det jätte kul att träffa sånna "halv bra vänner" när man tillexempel går ut på helgerna. så svaret är: det är olika hela tiden.

Josefin
om .:

Jätte fina tjejer är ni båda!
Men jag skulle vilja se lite mer skönhet outfits i eran blogg, det hade varit suveränt!
Skulle inte ni också kunna skriva vilka bloggar ni läser?
Kram

sofia tack så mycket! hm, det är ju inte riktigt jag att ta outfits bilder direkt, iskolan har jag nästan bara mjukis och tjocktröja och det är ju inte så roligt att se, men vi kanske kan försöka lägga ut mer bilder på helgerna på kläder osv.
bloggar jag läser: det är egentligen inga speciella, kollar om nån länkar på facebook. men kollar bara vänner bloggar inga kändisbloggar. det intresserar mig inte särskillt mycket längre.
Ellinor Jag är heller ingen som tar outfits bilder, men några försök kan vi alltid göra. Jag läser däremot en hel del bloggar, men har börjat trappa ner till bara vänners förut var jag besatt av kissies, paow och dessies haha!
3 i 1
om .:

favorit ställning?
favorit mat?
favorit färg?

sofia-
1. vet inte
2. pizza/tacos
3. röd/vit
ellinor-
1. vet inte
2. pizza och pappas "fläskfile i skördetid"
3. svart/militärgrön
sara
om .:

vad gör ni på fritiden ? utöver läxor osv

sofia-  träffar adam och ibland träffar jag vänner om jag hinner, annars brukar jag umgås med min mamma som är en av mina närmaste vänner! och vi brukar hitta på allt inom himmel och jord. vi är väldigt lika i sättet!
ellinor- tränar som en galning, träffar vänner och pojkvännen.
jonte om .:

Ellinor - säg något posetivt och negativt med sofia
sofia - samma om ellinor !

sofia-
posetivt om ellinor: det är att jag vet att hon alltid skulle finns där om jag skulle behöva det
negativt om ellinor: hon kan ibland säga saker utan att tänka på vad hon säger
Ellinor-
negativt om sofia: hon kan vara väldigt manipulerande och envis
posetivt om sofia: vet att jag kan lita på henne till 110%
;) om .:

umgås ni nu med de tjejerna ifrån vänersborg som ni hade lite småbråk på facebook för ett tag sedan ? snäälla svara

sofia och ellinor Nej det tror jag inte, vet inte riktigt vad du menar men, bråkat med någon på facebook har jag nog inte gjort, det är inte min grej riktigt  men jag kanske vet vad du syftar på, nej det gör vi inte.
Ser ingen anledning till att umgås med människor som ligger på så låg nivå, är ingen som dömmer folk innan jag känner dem, men dem satte ribban högt för att få en ändrad uppfattning från min sida iallafall.
de tjejerna ifrån vänersbog vi umgås med ibland är super goa!


Anonym
om .:

berätta kort om er själva !

sofia- jag heter sofia och är en väldigt glad tjej som är mig själv hela tiden, skäms inte för så mycket, finns egentligen ingen anledning till att göra det. jag har tre nära vänner och det är Elli, mamma och Stina. väldigt olika men hade inte klarat mig utan någon av dem. Älskar mat och shoppa!
ellinor är nog en väldigt spontan tjej som är glad och skrattar mycket åt allt.
min familj består av en pappa en mamma och en lillasyster på 10 år. Har en fet katt med namn Tarzan och mina närmsta vänner är Stina, Sofia och Jasmine. Jag älskar att dansa, äta och självklart shopping.
linus
om .:

lägg ut killkläder ! snälla!

sofia och ellinor- det ska vi fixa!


Klara Bjurström  ([email protected])
om .:

Kan inte ni berätta era första riktiga kärlekar? :)
Jättefin blogg, kram

sofia- min första riktiga kärlek är nog adam som jag är tillsammans med nu, har bara haft 2 "riktiga" förhållanden. Har rätt svårt för att bli riktigt intresserad av någon, och har aldrig riktigt låtit mig bli "kär"
Jag och adam hade aldrig träffats, men de börja med att jag var på bröllop i sommras för min moster,
när jag, karl(min kusin,stinas kille), patrik (kusin) och gustav (kusin) sov i en husvagn.

Vi snackade om allt möjligt och då kom adams namn upp, men brydde mig inte mer om det, tror det var något min kusin gustav sa, något om att adam var väldigt duktig i sport.

sen nästa dag när vi skulle sätta oss i bilen hem ifrån bröllopet så snackade jag med karl och då sa han att jag hade passat bra med Adam. visste fortfarande inte vem han var. sen kolla jag på facebook, men kände inte igen honom.
sen tog det ett bra tag innan jag bestämde mig sen för att be karl om hans nummer och det fick jag, sen pratade vi på sms, men det låg en hel del grejer som gjorde det rätt svårt för oss att träffas, men sen gjorde vi det och vi klickade bra och nu har vi snart varit tillsammans i 5 månader ! :)

Ellinor: KOMMER SNART
Anonym
om .:

Hur är det mellan era vänner och "gäng" nu för tiden?

sofia och ellinor- jo gäng och gäng, vi är tre nära vänner. vi var fyra i sommras men ett skolbyte kan förändra mycket.
men vi och stina håller ihop som vi gjort i otroligt många år, både i med och motgångar.

therese
om .:

kan ni inte börja lägga upp mer outfits bilder? :)

ellinor- jag kan tala för både mig och sofia att vi är inga som tar kort på våra outfits dagligen, men som vi skrev där uppe så kan vi försöka börja med det och se hur det slutar!

Anonym
om .:

ni är så jävla fina! Kan inte ni lägga ut bilder på hur ni sminkar er? :)
och vilka produukter också! :)
Och hur tar ni hand om huden så väl?

ellinor och sofia- Tack så mycket! Jo det skulle vi kunna göra. Håll utkik så kommer det dyka upp ett inlägg om det!:)

Anonym om .:

kan inte ni lägga ut någon video? :D

Ellinor och sofia- Jodå det skulle vi kunna ordna haha :).

Anonym
om
.:

vad ska ni gå för gymnasie? :)

Ellinor- har sökt till samhäll på folkuniversiteten, men jag tror det blir omval i maj. Efter lite prat med några därifrån så ser det inte så ljust ut att jag börjar där.
sofia- har sökt media i uddevalla på JB! vet inte om jag är nöjd med valet eller om jag ska byta ska dit och skugga på fredag :)

klara
om .:

hur länge har ni varit tillsammans ?
ellinor och sofia- vi har varit tillsammans i 8 år 9 dagar 15 timmar och 23 minuter

Emma
om .:

heter era pojkvänner dimma och flower ? hahahahahahaa

ellinor- Haha vilken rolig fråga nej dem gör ju tyvärr inte det, det är bara deras smeknamn.

sara
om
.:

skriv kort om era pojkväner ! kram
Ellinor- Stefan är en charmig och väldigt gullig kille som har mycket att bjuda på hela tiden, tänk klassens clown! Men det jag älskar med honom är hans otroliga charm och hans omtänksamhet. Han är 17 snart 18 och brunt hår och bruna ögon :)  
sofia- adam är lika gammal som mig, (några månader yngre) mellan blond, hans ögon ändrar färg beroende på ljus men vi säger blå, otroligt omtänksam och väldigt underhållande med hans dumma kommentarer ! svårt att inte älska honom :)


Har ni någon som förebild, tex kändis eller en person?

sofia - nja egentligen inte, eller inte vad jag kommer på just nu ! :)

Ellinor - nja det är samma för mig jag har nog ingén direkt förebild!









Vaknade upp bredvid en blondin och en lurvig hund

Mornmorn, allt är topnotch här i lilla edet!
Hamnade här igår eftersom jag ville ha jasmine,
så jag drog min feta arsle och mitt trötta huvud hit.
Det blev väääldigt mycket mat, en del g***s och
jättemycket skratt och prat! Vid tretiden så däckade
vi i soffan eller jag gjorde, jasmine spelade lite mobilspel
(Life in New York). Nu ska jag snart äta middag
med familjen Jääskeläinen och sedan drar vi oss till Trollhättan!
See ya later, aligater.

Väck mig ifrån mardrömmen.

/ s


OBS

FRÅGESTUNDENS SVAR ÄR PÅ G!
vi är bara jävligt lata va ni tvungen att ställa så många frågor?


nya skor





köpte denns skor idag ute på överby hitta även ett par byxor men de var förkorta i modellen!
ska försöka ta mig ut kanske imorogn och köpa något mer!

vi skulle egntligen ut ikväll för att fira stina men ibland hindrar min huvudvärk och ellis mens värk + att man bor i trollhättan!

så kan det vara ! man kan inte deppa ihop för det, jag har musiken på högsta volym och njuter av mitt umgänge med min bror!
så nu har mamma och jörgen dratt och eftersom min huvudvärk är på topp så blir de inga folk hit idag inte!

haaaadet gött ! kram

En fråga

therese om "Det osar kärlek":

när svarar ni på frågestunden? eller har jag missat den :)?

Svar: Nej du har inte missat den,  det är bara vi som är väldigt sega. Men vi har lite frågor kvar att svara på sen kommer dem upp på bloggen kanske imorgon :)

"Det osar kärlek"

Hur gulligt lät inte överskriften eller? var min kära pappa som sa det innan han stack iväg haha!
Aja blir snabbt för ska snart iväg om min pojkvän kunde öka takten lite! Ska till överby där jag tror sofia stina och adam också befinner sig.
 
Hörs senare!




hello





hallå!
sitter och håller på att slå ihjäl datorn den är så jävla seeeg! får panik.
om en timma sätter jag mig ibussen mot adam. var sådär 2 -3 veckor sedan jag såg honom. haha

har med mig en one three hill box och ska köpa godis till oss på vägen ! gott!
nu är det bara vänta sig igenom denna timma. för hoppningsvis hinner jag se jörgens tatuering som har är och gör just nu!
kram


klass tröjan





ja här han ni framsidan av tröjan baksidan består av en IPHONE med alla våra namn i, bilden ligger på facebook.
tröjan ser orange ut men det är röd i verkligheten, webben gör inte färgen rättvis.

kram s

Bara ett objekt för din status?

E


Dagens diss av Ellinor

Pratade ihop mig med killarna i klassen och vi dissar melodifestivalen idag pågrund av dess schlager blajjor och att det alltid är samma artiser, dem så kallade schlager artisterna så som Linda Bengtszing och Eric Saade.
Vi ser inget intresse i det punkt slut.



LOVE


sofia svarar

Linnea:

Vår slår i alla fall er med färger, det måste vi. Svart tröja med turkost tryck (?!) Så fruktansvärt fult ;)

svar: men vi har 4 prickar på våran tröja och så står det en liten text " varför inte göra en femte"
så jävla dåligt. haha
fiknt med turkos hahaha !

sofia

hej
sitter nu i skolan !
vi har fått våra tröjor den va faktiskt rätt snygg !
röd med vit text, dock så var märket väldigt fult!

det är fredag idag vilken betyder fredag fika i skolan !

kram


15 mars

Översättning från engelska till svenska

Palo Alto, CA-Mark Zuckerberg meddelade att Facebook kommer att stängas i mars. Hantera webbplatsen har blivit för stressigt.

"Facebook har blivit utom kontroll, sade Zuckerberg i en presskonferens utanför hans Palo Alto kontor", och stressen med att hantera detta företag har förstört mitt liv. Jag måste få ett slut på all galenskap. "

 

Zuckerberg fortsatte med att förklara att start 15 mars, kommer användarna inte längre tillgång till sina Facebook-konton.

 

"Efter 15 mars hela webbplatsen stängs av, säger Avrat Humarthi, vice VD för tekniska frågor på Facebook. "Så om du någonsin vill se dina bilder igen, rekommenderar jag att du tar dem på internet. Du kommer inte kunna få tillbaka dem efter att komma går i konkurs. "

 

Zuckerberg sade att beslutet att stänga ner Facebook var svårt, men att han inte tror att människor kommer att vara upprörd.

 

"Jag personligen tror inte att det är en stor sak, sade han i en privat telefon intervju. "Och att vara ärlig, jag tror det är till det bättre. Utan att komma, måste människor att gå ut och göra riktiga vänner. Det är alltid en bra sak. "

 

Några Facebook-användare var rasande när han hörde den chockerande nyheten.

 

"Vad ska jag göra utan Facebook?", Säger Denise Bradshaw, en high school student från Indiana. "Mitt liv kretsar kring det. Jag är på att komma minst 10 timmar per dag. Nu vad ska jag göra med allt det ledig tid? "

 

Däremot har föräldrar i hela landet haft en lång förväntad känsla av lättnad.

 

"Jag är glad att komma mardröm är över, säger Jon Guttari, en ensamstående förälder från Detroit. "Nu min tonåring ansikte inte kommer att limmas på en datorskärm hela dagen. Kanske jag kan även ha en konversation med henne. "

 

SIGN "Spara Facebook" UPPROPET HÄR

 

De i den finansiella branschen kritiserar Zuckerberg för gå bort från en multibillion dollar franchise. Facebook är för närvarande rankad som en av de rikaste företagen i världen, med ekonomer uppskatta dess värde till omkring 7,9 miljarder.

 

Men Zuckerberg fortfarande LUGN av dessa anklagelser. Han sa att han står fast vid sitt beslut att ge komma yxan.

 

"Jag bryr mig inte om pengarna, säger Zuckerberg. "Jag vill bara mitt gamla liv tillbaka."

 

De komma Corporation visar att användare tar bort alla deras personliga information från webbplatsen före mars 15. Efter detta datum alla foton, anteckningar, länkar och videor kommer att raderas permanent.

 

! Kolla in den senaste uppdateringen på denna BREAKING historia!!

 

[OBS: kommentarer på denna artikel stänga på 15.000. Efter det, vänligen gå till uppdatera artikeln för att skriva dina tankar. Tack. WWN.]

 


Säger godmorgon med denna låt











Ska t på mig lite kläder och sminka mig lite sen drar jag iväg till skolan.
Ska träffa jasmine efter skolan och köpa present till stina och kvällen tillbirngas med steffe.


Puss Ellinor




"

Förstå mig.

Godnatt

Ligger i sängen och Jörgen kom precis in genom dörren trevligt! Karl har okt på magsjuka så de blir nog inte kalas imorgon, tror ja iallafall inte? Vi har fått våra klasströjor så ska hämta den imorgon. Tror vi skår rekord i fulast tröja. S

.

Säger godnatt nu efter en dag av råplugg, irritation, nedstämd och allmänt jävla piss dag!
Vilket deppigt inlägg, men man har inte alltid bra dagar.
Kan lysa upp detta inlägg med att det är fredag imorgon och denna helg lär blir super. Älskar mina vänner något otroligt!

Latero E




Spanska

Tog en liten paus i pluggandet och datan blev det, men såg nu att jag inte har något batteri kvar så det blir snabbt och onödigt inlägg!
Idag står jag för maten och det serveras spagetti och köttfärssås, så jag ber till gud att den är god!

Är redan hjärntvättad på spanska så adios amigos!




Love hurts even if it wrong or right

Hallå! kom hem från skolan precis och har laddat upp med bullar och nudlar för nu blir det plugga spanska tills ögonen blöder.
Vi håller på att svara på era frågor också så dem dyker nog upp ikväll.
Ska stänga av daton nu annars fastnar jag här igen.

Pus E


Godmorgon

Godmorgon !
datorn stog på annars hade jag nog inte hunnit med ett snabbt inlägg!
skol dagen idag är fruktansvärt låång från 08.10 till 16.00
usch, har precis kommit ur duschen och droppar så det jag ska ha på mig idag är istortsätt pisseblött.

Imorgon är det spanska prov !


ska även sy om denna jacka när jag kommer hem, förhoppningsvis blir det bra, men jag har en tendens att när jag blir sur så kommer jag sy rakt över allt och sedan klippa sönder den.




Hittade även dessa bilder i gamla arkriv! gud va långa naglar jag hade!
men dem var tvugna att ryka när gitarren kom in för 1 år sedan, så har inte spelat så länge faktiskt !
kram






min lite gulliga sida










dom första bilderna är ifrån när jag var ensam hemma och bestämde mig för att laga tacos, dukade och tände ljus, sen ringde jag stina och överraskade henne med denna mycket svårlagade mat ! tyckte själv jag var väldigt gullig.

sen dom två sista bilderna var från imorse, ställde klockan på en timma tidigare och ställde mig och bakade en kladdkaka och skar försiktigt ut den till en hjärta och skrev ut en bild på mig och stina som jag sedan la på kladdisen och slog in den i folié.

måste säga att ibland förvånar jag mig själv !

kram sofia


go kväll

Hej !!
skolan idag har varit sådär först svenska nationella sen efter det så blev det idrott och sedan hemskundskapsprov
som gick sådär. vet inte vad som har hänt med mig, orkar helt enkelt inte lika mycket som jag gjorde förut.
alla fyller år hela tiden så jag lägger all min tid till det haha !

stina fyller ju år idag och hennes kille (min kusin) så jag hoppas på att träffa stina på karls släktkalas på fredag.
har även varit och köpt presenter till henne idag ! skönt att få det gjort, är inte så jätte kul att åka o handla när det är sånt här väder, jag som trodde sista snön hade varit. aldrig slutar det överaska.

Blev inte att träffa adam idag, och blir nog inte fören nästa vecka tyvärr. såånt är det.

Min helg kommer iallafall bli grym skulle jag tro lördag blir det ultra mys med tjejerna för att fira stina sen förhoppningsvis ut och kolla läget i våran SÅÅ fartfyllda stad.








kommentar svar:

Kommentar av fanny nilsson:

åh sofia, får man fråga vart du köpt byxorna som du har på bilden? riktigt fina!

svar: de är nog finare på bilden än va de är iverkligeheten tyvärr. haha
de är ifrån ginatricot från någon rea köpte dom för en väldigt billig peng !
men dom har fått in liknande på Bikbok samt liknande från gina !  puss :)

Någon bröt ner mitt självförtroende och nu hänger jag läpp för att jag inte vet skillnaden på vilken som är plopp och center...

Ellinor här!
Kom hem från skolan för ett tag sen, har legat i badet sen dess underbart!
Hemkunskapsprovet kan dra åt helvete fyfan vad dåligt det gick ville bara lämna in ett blankt papper... Men ytterst lite text blev det...
Aja man kan inte allt!
Nu sitter jag iaf och pratar med min syster som har svåra problem och väntar på att my boy ska komma hem från jobbet så han kan bege sig hitåt så att jag får pussa på han lite hehe!

Se ya later!




Jag och syster däckade i soffan

Godnatt med ett mobilinlägg

Njuter av de sista 6 minuterna av bigbrother! Imorgon väntar hemkunskapsprov! Fick VG på fysiken trodde de skulle gå sämre så ja är allt glad! Imorgon kommer Adam hem igen, och min lilla goding Stina fyller år! Gosegos! Ne nu ska ja sätta mig i sängen med gitarren och drömma mig bort till ett ställa lite bättre än detta! Godnatt! Kram s

Go kväll!





hissar min kreativitet som ni ser på min garderobsdörr har jag satt upp en spik där jag hänger min:
plattång, lockatång, rese hårtork !  (just nu bara resehårtork)

skit bra, då slipper man ha massa bröte hängandes i rummet.

sen det svarta på min garderob är från förrförra sommaren när jag skrev sofia med kajal tror jag, har inte orkat ta bort det.
om ni undra va det va för något !

kram sofia

Väldigt creepy måste jag säga




Vad säger ni om denna mannen då???
Såg häromdagen en dokumentär om denna kille som har gjort plastikperationer för att se ut som en katt, han ville tydligen också sätta dit öron på huvudet så han såg ut som en tiger om jag inte minns helt fel. Rikigt jäkla läskigt och hur likt är det inte?
Jag är själv en kattmänniska men den katten skulle jag inte vilja kela med!!!

// Ellinor

Home

Äntligen hemma i min goa säng (eller soffa som jag numera sover i).
Mötte upp Jasmine för att fixa lite saker i stan sen käkade vi pizza för fullar munnar på Svan, jag och jasmine var nog de största fettosarna på Fetisdagen som är då idag.
Har fått i mig 3 semlor och godis på det idag, så jag lär ju behöva köra dubbel pass på gymmet. 

Hjälpte också Stina förut att hitta present till hennes boy, det blev en jätte bra present och det komiska är att dem fyller år på samma dag. Lite roligt faktiskt.

Nu ska sätta mig och prata med mamma lite, men kanske dyker en trött Ellinor upp här lite senare ha det bra så länge.

Andra bilden ser ni mina favvogodisar, just so you know....

tråkig lektion i skolan

hej !
sitter i skolan nu och har så sjukt ont i huvudet. vill bara hem.
funderar på att dra hem snart!
men måste trots allt vara med på svenska nationella.

ikväll ska jag till min älskade mormor och äta pizza mums.
Vi har också kommit fram i klassen att vi ska dela upp klasspengarna, vilket jag helst ville så det gjorde min dag.

sitter ensam i klassrummet och har allmänt tråkigt.
borde egentligen göra SO arbetet men det är som en spärr som vägrar att ge efter. så det blir väl facebook!

kram  sofia



Natti

Nu säger jag godnatt efter 2 timmars tvång av bror min att hålla han sällskap. Kram Sofia

sånt är livet.

tycker vi alla kan ge min hurtiga vän Ellinor en applåd som drar sig iväg och tränar 100 gånger i veckan.
hållt sig undan choklad i mer än 2 månader
köpte naturgodis istället för godis på nationella
som jobbar på sin kropp till sommaren 2011.

sen kan vi ge mig en varm appåd som spinnar 1 gång i månaden max
som käkat choklad konstant i 2 månader
som hade med sig en kladdkaka och två godispåsar på nationella
som jobbar på sin kropp till sommaren 2011.


the big diffrent.

ser ni en val och ett muskelberg på stranden i sommar så är det vi !















DÖD

Hemma från träningen och sånt matvrak jag är så får jag pappa att köra en drive in på mcdonalds och köpa massa tjockismat till mig han äter ju keso och knäckemacka typ. Jag känner verkligen att jag tar det där med träning seriöst pappa klagar också på mig och jasse att vi alltid kollar för mycket på andra hunkar på gymmet men nejnej inte alls!
Ne men jag menar när man tränar, det är ju då man får äta sån goood mat/onyttig mat!
Snart har vi den där kroppen till beachen 2011... SHAKIRA KROPPEN.. eller ne kanske inte.. på god väg iaf  ;)

Denna kvällen kommer spenderas med mina läxor och prov, har 3 feta prov denna veckan så lär bli hjärntvättad.
Puss Ellinor (Och glöm inte fråga massa frågor)





hemma ifrån skolan

är pisse sur !
tog cykeln till idrotten för att fort komma hem och när jag är 3 meter ifrån att gå av cykeln så hör jag hur det pyser som fan.
jo tack, hela däcket gick sönder. så jag har fått GÅ hem med cykeln. haha orkar inte med mitt liv ibland. fort hem gick det iallafall inte.

nu är jag skit hungrig och det väntar 2 prov denna vecka.
snark.


solen var inte ens med denna tråkiga måndag.
hoppas ni känner vilken glädjespridare jag är idag...


kram

Hur man lever som onormal



















här är några bilder jag hade glömt av sen jag och adam gjorde våfflor.
ja, bilderna förklarar nog hur det sluta.

det lukta sur grädde i lägenheten i 3 dagar efter så jävla vidrigt. haha
men kan inte hålla undan att det va grymt roligt tills vi kom på att vi får städa efter oss.
det var fett fläckar på tapeterna och fullt på kläderna.

Som ni ser vann ju jag när jag drog en näve grädde rakt i adams ansikte ! haha


kram sofia

17.45

Som ni set har vi en frågestund längre ner, eftersom vi precis slog ihop våra bloggar tänkte vi att ni kanske ville veta något om våra liv. höhö

vi svara på ALLA frågor på onsdag. fråga på


happiness is a mood not a destination



så här mysigt har ni aldrig haft.
/s och e

.


If it makes you happy it can´t be that bad.

   

KUSTEN


I'm still mad as hell.






Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting



Back to reality

Hej.
Kom precis hem ifrån stefan, är super slö och äcklig så ska snart hoppa in i duschen och komma till liv lite.
Gårdagen var helt okej, alltid lika kul att spendera den med de två bästa människorna och annat folk på det .
Idag händer det inte mer än att jag ska hänga med sofia till vänersborg och se när adam spelar bandy, sen blir det antagligen plugg för har en jäkla massa denna vecka. Kram Elllinor


We rock and we roll

Hemma efter ett köttande pass på sporlife eller har varit hemma länge.
Sa precis hejdå till Jasmine som skulle iväg och fika så nu ska jag börja göra iordning mig lite och sen hem till Sofia där hamnar jag en stund ikväll och sen.... aa det är frågan.

Ne nu ska jag sätta fart. HA DET GÖTT HAJ!




träning på G!



kollar ni in klockan så förstår ni att jag är stolt över mig själv !
och efter ni kollat på klockan ta ett titt på fönstret bakom mig!! DET ÄR VÅR UTE!
kram sofia

Då var det sommar och år 2009


Mysig fredag med Jasmine

Ligger i sängen med Jassan och klagar på att vi har ätit alldeles för mycket mat.
Började med att vi åkte till sportlife och tränade i cirka 20 min sen drog vi hem igen och gjorde våfflor, eller våfflor blev det inte för vi misslyckades rätt rejält. Slutade med att smeten blev pannkaka med alldeles för mycket socker i men smaken kunde man inte klaga på iallfall.

Planerna för ikväll blev inte riktigt som planerat, vi skulle gått på bio men filmen visades inte och bla bla.
Så istället blev det en hemma kväll med ytterligare mat och godsaker i mängder.

Nu ska jasmine invadera min gaderob och jag lägga mig i sängen och sakna min pojk lite till.

Och imorgon blir det tidig zumba, sen fixa lite  saker med sofia. Puss Ellinor


Du är underbar

En rätt go fredag ändå.

Hej! Ligger i sängen redan, ska upp tidigt imorgon! Hittade pengar i mitt rum när jag städade! Se på! Morgondagen kommer bli super kul skulle jag tro, vi börjar hemma hos mig. Igen. Tråkigt nog bor jag i en lägenhet! Önska att Jörgen flyttar hit så vi kan få bo i ett hus! Sen vidare någonstans förhoppningsvis! Ska även spinna imorgon klockan 10. Borde sova.. Sen ska jag till överby o köpa något jag kan ha på mig på kvällen. Jag har bara tagit det lungt denna fredag, kollat tv, skrattat med mammasen, spelat Xbox och ätit mig några kilo tyngre på godis! Kram Sofia

.

hej !

dagen började med att stina kom hem till mig halv 9 och sedan stack vi till idrotten och hade idrott för åttorna.
det gick väl helt okej.
Sen efter det så blev det upp till skolan och ha engelska, vi fick varsin lapp där det stod vad man ville göra eller hur man var och sedan skulle man gå in i den rollen och argumentera emot andra. jag och stina blev istortsätt ovänner på riktigt haha ! vi är rätt lika när det gäller sånt, det blev personliga kommentarer istället och olika slags hot.

sen blev det fysik prov vilket gick åt rena helvete! jävla skit.

men det är fredag och man kan inte detta över det !
kommer sänka mig i mycket under denna termin känner jag.

Nu ska jag ta och klä på mig något vettigt för så här kan jag inte se ut. haha

kram från S!



gosigt.

Godmorgon

Det är fredag äntligen!
Drog inte till skolan imorse för mådde inte så värst bra, men ska dit om en halvtimme och göra fysikprovet. Sen blir det sportlife med Jasmine och sen ska vi antagligen käka någonstans. Går inte att inte äta när vi är med varandra. haha riktiga grisar är vi!

Imorgon lördag blir det till att fira stina lite, tror upptaderingen idag kommer vara rätt kass så jag säger inte vi hörs senare, men kanske imorgon! Nu måste jag kila...

//E






två själar i en kropp, en kropp med två själar

nu blir de sängen efter att tryck i mig två MALACO påsar..
har ont i magen.

ska sova 7 kvart i timmen !
datorn är hemme ifrån lagningen, och är sämre än innan, imorgon får jag se vad jag hittar på, blir nog att ta det lungt, sen på lördag blir det ut, först en liten start hos mig, och sen får vi se vart vinden blåser oss !
älskar mina vänner så sjukt mycket !

vad skulle man gjort utan dem !

kram sofia








DAGENS GILLA GÅR TILL: TIDNINGEN VECKOREVYN

Gav upp pluggandet och satte mig och läste veckorevyn istället, en tidining jag premunerar på som jag vet sofia också gör eller gjorde för därifrån fick jag tipset.
Antar att många vet vilken det är men jag tycker den är skit bra och intressant, står en hel del om saker man kan behöva veta så jag tänkte bara tipsa för er som inte vet!
Kram Ellinor




Sofia



ibland är kvällarna bra !
träffade adam en stund vi drog med bror min till maxi och handlade lite.
och nu ska jag koka mig lite nudlar och gosa ner mig och kolla slutet på big brother !
förstår mig inte på er som tycker det är dålig tv! det är underhållande. mycket underhållande.

Imorgon blir det att göra prov som inte kommer gå vägen.
kram

Ellinor

Tänkte när jag ändå är igång och jag nu har fått tillbaka min datorn från sofia så kan jag ju blogga lite eftersom jag är så jäkla dålig på att uppdatera.

Har i allafall kämpat med fysiken nu i drygt 3timmar så får se om det ger något på provet imorgon!
Pratade precis med jasse också och helgens planer verkar bli mer än bra!

Fick också ett oväntat samtal från en "gammal vän" från örebro igår och fyfasen vad jag saknar alla goa örebroare. Men till sommaren hoppas jag träffa dem och alla andra goa människor från kusten !
Har sån sjuk längtan till sommaren + att jag fyller år och livet är så himla mycket bättre när det är sommar!

Nu ska jag återgå till mitt pluggande och kleta ansiktsmask i fejjan. Ha det gött så länge!


NO CHOCOLATE

Är så sjukt stolt över mig själv att jag har lyckats att hålla mig ifrån choklad i två månader nu, eller två månader snart! Är ett chokladfreak så kan inte riktigt fatta att jag har lyckats, men det går bra det har inte kommit med något choklad bit i mina godispåsar jag köpt en ända gång wiho! Det är väl bara jag själv som förstår min lycka men ville dela med mig till er också !!!

/// E




jag trodde aldrig din lycka skulle stå i pris med att förlora min egen. Är rädd för att tänka framåt. Är det mina svarta tankar som hindrar mig från att se? Oro, jag slår upp synonymer: ängslan, ångest, rädsla tre ord till som är helt obegripliga. Men inte ett enda ord vad den drabbade ska göra av sin sorg.

Sofia

Hej! Får tillbaka datorn imorgon, kommer dock inte vara mycket uppd, för jag har prov på fredag som jag inte kan. Ska även ta mig ner o få ordning på lite saker istan. Imorgon är det 4 måndaer med älskling! Kram

godmorgon

hej !
har precis vaknat hos adam och snart bär det av emot stan där det ska fixas lite grejer.
sen har jag idrott och hemkunskap sen slutar jag härligt!

Självkritisk

Lite snabb uppdate.
Har vart hemma ett tag nu men har inte orkat ta upp datorn, men nu ska jag iallafall fräscha till mig lite sen till steffe så där kommer  ni ha mig en stund framöver.

Puss
E



RSS 2.0