spruuuuta

Hej !¨har precis lagt mig jätte skönt i soffan efter en hårdtränig och ska kolla trueblood. var även och tog en spruta efter träningen, har sån har sprutskräck, kände hur tårarna höll på att komam hela tiden ,men jag är på fötter ! kram

Klockan går

Kom precis hem, ska snart äta något och sen plugga och kanske åka med mamma och kör flex. Får se om jag orkar och hinner bli färdig med skolarbetena.
Nu får ja sätta igång innan klockan drar iväg. Kram


Godmorgon!!

Sitter och käkar frukost och är ap trött..


Onsdag kväll!

Hej håller på att färgar ägo fransarna och ögonbrynen så ser ut som en turk just nu haha! Nu ska jag lägga mig och kolla trueblood, så bra!! Vi har sagt upp allt i lägenheten så vi lever i kyla så vi har ljus tända överallt för att få lite värme innan vi flyttar. Haha älskar att vara spontan!!


jävla 3 nääät

percis haft hon som ska flytta in här på besök och nu sitter jag med läxor läxor och läxor. orkar inte.
snart ska jag äta thai mat som mamma köpt mums. sen blir det återigen plugga, plugga och plugga och sen hoppas jag att tre nätet drar igång igen eftersom jag inte får tag i pappa som ska komma med mina grejer, och han befinner si gpå möte 100 min bort..

nu ska jag ädra om lite i mitt rum innan det är dags att börjar plugga igen.


skidresa beställd





Mammsen ringde och berätta att vi bokat skidresa, är ju en riktig baddare på just detta, eller? haha
jag är en redig våghals som suger men utmanar ödet. och det gjorde jag verkligen när jag förra året ställde mig första gången på ett par skidor med den vana stina som åker varje år och jag är ju sån att vi alla är byggda med samma grund vilket betyder att inget är omöjligt trots man är nybörjare. men det slutade på sjukhus efter att jag kastade mig ut i en svart backa med en stor sväng i, men jag sket i svängen och körde störtlopp rakt ut i skogen istället, och tack till stina som bara redan var nere för backen och inte tänkte att hon kanske skulle hålla sig bakom stackars mig. menmen, nu ska jag ge mig på det igen, kanske får underlätta smärtan lite med att dricka med stupfull innan jag kastar mig ut i backen haha. så de blir jag mamma jörgen och en vän som ska åka, lite småmysigt tycker jag trots att jag helst sitter i bastun, eller går på afterski, skidorna ä väl kul så länge man inte är helt
mörbultad.

sen måste ag säga en jätte rolig grej som slog mig, förra året då så gick jag, amanda och stina ut på natten och bestämde oss för att göra något minnesvärt, så vi tog två ungsplåtar och gick upp för skidbacken och satte oss på dessa o tack godegud att vi lever idag, haha! det gick farligt fort, minns hur man började spinna i backen med plåtarna och man försökte få stopp på plåtarna vilket var helt omöjligt!

ne nu ska jag sluta, puss


ros



fick mig även en ros av en "hemlig beundrare" idag.
med ett gulligt kort.
hm... 

det stod " en ros till en ros"

de va väl gulligt, ska skriva när jag fått reda på vem det är.
kram

läxa

Hej !
ligger i sängen och borde gå och lägga mig. är dock jätte pigg sov 2 timmar förut.
var även uppe hos louise med en present.
ne nu ska jag ta tag i packandet imorgon ska jag till mamma och svara vara där i 5 veckor.

sitter med ett skolarbete som inte är ett dugg intressant. snark.
men ska nog snart bli färdig med det så blir det ner och borta bissingarna, haha

kram




jag älskar dig bästa du

'

kommer alltid finns för dig, älskar dig så mycket!
åt vilket håll det än blåser kommer du alltid ha mig där!
du är värd det bästa



natti

är trött efter ett dans pass och nu ska jag dra ig mot min säng, börjar ap tidigt imorgon.
kram

hejhallå!

hemma efter en blandad kväll igår, haha !
men som i helhet var bra!
en masssa fotbollsspelande och jagandes! är så himla glad att man fortfarande är ung och dum!
livet är väl för bra ibland.
fic mig även ett påhopp av en vuxen människa igår oherregud att en vuxen person kan betee sig så. som tur är så skrattar jag åt det, för det är inget annat än patetiskt, när en 40+ kvinna uttrycker sig som en avundsjuk 16 åring.

sen var det ännu roligare när adam var full som ett as, imorse drog vi oss till överby och jag fick köpt mig 2 nya skor. sköönt.

men nu ska jag packa inför träningen och även gå och ta mig lite mat !!

kram



en kass bild

JA DÖR, tårarna rinner. fyfan va kul


medieproduktion


taggade tjejer på histora lektionen..




godnattt !!


fråga!

anna : hej sofia. jag tänkte bara du har sagt att du gillar killar med längre hår? varför? och hur långt?? kramm :)



här är en bild som visar några av de absolut finaste frillorna! alla passar ju inte i det, men jag är älrig när jag säger HOT!!
känner bara håret mellan mina fingrar nu hur man drar handen igenom håret. så snyggt ! dock är bild nummer två inte min grej riktigt, de ska vara hår överallt !! varför jag tycker detta är snyggt? det är ju så sexigt, hett, snyggt ja allt. vet inte varför jag gillar det så mycket men de är en grej jag verkligen gillar :) kram

TRUE BLOOD







måste bara säga att ni som inte sett TRUBLOOD gör de!! älskar serien, är helt fast. och det är ju inte bara serien som är SJUKT grym utan även denny otroligt snygga ryan Kwanten är med. mmm!!


-

But i never meant to hurt you
i know it´s time that i learned to
treat the people I love like I wanna be loved
this is a lesson learned.

I hate that I let you down
and i feel so bad about it
i guess karma comes back around
cause now i´m the one that´s hurting.


partyy

Är riktigt fest sugen, vill bara dansa o köra hela natten!
och vad kan göra de bättre än att det är FREDAG IMORGON!!!


looove

fagra damer...





hemma ifrån skolan, har gjort färdigt endel läxor och har bara lite småskit kvar.
var uppe hos mamma ogår kväll och då hade hon tänt ljus i hela lägenheten och ställt fram kvällsmat! jag har väl världens goaste mamma ! vet inte vad jag skulle gjort utan henne !!

hade braaa!! kram

godnatt mina vänner !


gud tårarna bara rinner! kärlek är det finaste som existerar


sofia aka ankan



'


jaaa...  haha !  kvack??

en sak ni kanske inte visste om mig. ser redigt vidrigt ut men jag kan inte låta bli att skratta åt mig själv

chips och musik.




har precis kommit hem och ska dra igng med skolarbetet.
sittre och trycker i mig chips och lyssnar på musik, SKÖNT att den här dagen är över säger jag bara.
kraaam.

massa babbel ! godnatt

fattar inte mig själv, ärligtalat.
är trött som ett fån och klockan är inte ens barnet.
minns när jag gick på strskolan då jag låg uppe till 1-2 på natten och sov aldrig när jag kom hem.
nu somnar jag runt 11 och sover minst 2 timmar när jag kommer hem. har ju dock varit väldigt sjuk det senaste men ändå??

HAR EN SÅN HIMLA ROLIG grej framör mig, wii. älskar när någpt man verkligen tycker ska bli kul/spännande lägs längre fram på året, eftersom min egen motivation ligger på botten när det gäller skolan.. är en mycket lat person haha fast jag sköter ju skolarbetet, men idag så gick jag samma vanliga väg till skolan men för FÖRSTA gången stannade jag inte vid oscarsbron och funderade på om den utvägen var mer lockande än att gå till skolan (skämt åsido) men då fattar ni hur låg jag ibland känner mig när jag ska till skolan. haha

ne nu var de färdigbabblat, MOT SÄNGEN !  kram på er :)


du går mig på nerverna.






skulle hoppa in i duschen gör som alltid klär av mig snabbt inne på badrummet och kastar kläderna över ryggen och går in i duschen, när jag sedan kommer ur min skönhetsdusch så hittar jag inte min tröja och jag började ana att det kanske gömde sig något i toalette och jajjemensa, där hade jag kastat linnet fint ner i toan och där i låg det. kände för några sekunder att jag måste vart väldigt elak i mitt förra liv.


NOT OVER YOU



så himla fin och sann.

hallåååå

hej! har kommit hem till pappa och blev precis klar med engelska till på tisdag.
nu ska jag ner o kolla IDOL.  kram

bild på mig o lotta innan hon åkte till sin pappa. love



godnatt!




blev rätt besviken när min önskan om att någon hade städat mitt rum när jag kom hem.
nu ska jag simma mot mot sängen, natti!!!

hej hej hallå alla vackra ansikten där ute

Hej ! har precis kommit hem ifrån dansen, det var allt kul.
börjar ap tidigt imorgon vilket känns hyffsat segt, så ska snart krypa i kojs.
på tisdag får vi våra datorer ÄNTLIGEN!

ligger efter tre inlämningar i skolan så om jag inte bloggar så vet ni vart ni har mig. men de är inga sura miner för de inte, livet är för kort för att deppa över saker man inte kan göra något åt !

LOVE


sjuka sexminnen från VECKOREVYN

Döden i underlivet

Jag och min kille låg och hånglade i soffan och efter lite förspel var jag riktigt kåt. Han skulle precis penetrera mig när både han och jag reagerade på att någonting i rummet luktade vidrigt, det luktade död. Vi försökte lokalisera doften, men den var svår att följa. Vi återgick efter några minuter till “the lovemaking” och då insåg vi vad det var som luktade – mitt underliv. Det visade sig att jag glömt en tampong i slidan i två dagar. När vi skulle ha sex blev jag våt och den började ta sig ut och när jag drog ut den höll jag på att spy. Det blev inget sex den kvällen. /Sanna, 22

Tuggummi-kondom

Jag var i 20-årsåldern och inte särskilt erfaren när jag träffade min nuvarande pojkvän. Han bodde i ett mörkt källarrum första gången vi skulle ha sex. Jag trevade efter en kondom han sa skulle finnas i byrålådan och fick tag i ett långsmalt paket som jag med iver slet upp. Lite konstig konsistens på kondomen, tänkte jag när jag började rulla på den. Plötsligt hör jag ett ”Vafan” och så tänder han lampan. Då visar det sig att det var ett paket Juicy Fruit jag försökt rulla på. Pinsamt, men sedan skrattade vi åt det och gjorde det på riktigt. /Sara, 24

Borttappade gurkan

Det här var när jag fortfarande bodde hos mina föräldrar. Jag och min kille hade varit tillsammans rätt länge och tänkte prova något nytt. Jag gick ut till kylen och hittade en gurka som han sedan fick använda på mig. Det var väl ingen jättehit egentligen, men inte helt fel heller. Problemet var bara att min mamma knackade på mitt rum senare på dagen och frågade vart gurkan hon precis handlat och skulle göra tzatziki med tagit vägen. Vi svarade att vi inte hade en aning varpå hon fick syn på gurkan som låg i min papperskorg. Jag blev knallröd i ansiktet och kunde inte få fram någon förklaring. /Sara B, 23


hejhej hallå!

Hej !
gårdagen var allt mycket trevlig. träffade ett gäng nya tjejer vilket var jätte kul!
sen var väl festen vi alla drog vidare till sen va la sådär, det blev kaos vilket var väldigt tråkigt och ytrymme för att dansa fanns kanske inte riktigt, och det är ju absolut det roligaste som finns, att bara släppa loss!!.
men men! 

nu har mamma åkt och stina också, så nu sitter jag ensam i mitt kök och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med mitt liv haha. Får se vad som händer ikväll, antingen blir det att ta de lungt eller så blir det tvärtom.



en bild från igår lånad av sandras fb.

nattti



hemma efter en mysig fika på strandgatan!
imorgon blir det först sola sen överby och sedan blir det hem till Sandra så får vi se vart kvällen för oss vidare
men ska faktiskt ta och sova lite nu, min efterlängtade goa sömn.

natti! 

snabba ryck!

hej !
kom precis hem ifrån skolan. segt som attan.
nu ska jag iväg till morfar och lämna lite presenter och ikväll blir detner till ett bokat bord på strandgatan med 15 snygga brudar! mysigt, för imorogn är vi alla lediga SÅ SKÖNT!!

kram

-

sista dagen imorgon innan långhelg !! gryyymt!!!

kram


ÖVERLYCKLIG!!

fick ett sms om att min dans är flyttad till på kvällen på söndagar. guud va gött.
tänk er bara min ångest när jag och elli hade dans klockan 1 på söndagar.. när vi inte tyckte de fanns någon mening med att dra hem och lägga sig när vi hade vart ute på lördagen så vi gick och la oss och sov inne på biblioteket i stan elelr så var vi uppe hela natten, och jag minns de som om de vore igår, hur dåligt jag mådde VARJE träning haha.

livet är på min sida nu! är så himla glad !!! trodde ett tag att mina lördagar skulle behöva bli tråkiga men nejnej !!

kram



jag ska ge dig ett val som du enkelt kan välja bort.

har haft världens mysigaste kväll med mamma, vi har skrattat så jag har ont i magen.
vi har även kommit fram till olika saker. snart ska vi ta oss till konsum och köpa något gott till ikväll!
nu ska jag springa och hoppa på henne när hon degat till sig i soffan.


-

hej!
tänkte baras äga att jag lever, börjar för första gången på en veckan känna mig levande.
känslan är underbar! ska nog till skolan imorgon, vilket känns som ett skämt. har inte vart i skolan på länge nu.

men nu jävlar ska jag tillbaka till verkligheten.


världens finaste vän!



Var precis uppe och bara sa hej till Louise som också är sjuk. vi pratade lite snabbt, men sedan var det ner till mig igen vi bor ju bara 10 meter ifrån varann.

men nu ska jag ta tag i städandet här hemma, och jag ska även ringa mamma och tacka henne att hon lämnade deo, bodylotion och shampoo.  Förr gången hon åkte så tänkte hon väl att jag skulle leva som ett jävla äckel haha. Men denna gången hade hon lite mer medkänsla!

undra vad jag ska hitta på för mat idag. blir nog att äta ute ikväll, orkar inte laga något. kram

fredag

Hallå!
är hemma idag också, känns lite som sommarlov. har vart hemma i en vecka vilket betyder att jag ligger efter i MASSOR. ångest

men ikäll ska inte de finnas i tankarna för ikväll blir det ALL IN med bästa bruuuudarna !! vi ska vsa vart skåpet ska stå minsann !!

love


denna tanken slog mig imorse, och då var de inget snack om saken










yees.  detta har jag gjort idag ochd et  var nog de sämsta valet jag någonsin gjort. att börja med något sånt här när man har skyhög feber. men jag gjorde färdig det ialalfall, efter att HAND målat kinesiska tecken som tog runt 2 timmar, så nu har jag även ryggont.  det ska bli ett fjärnde kinesiskt tecken längre in men orkade verkligen inte idag så de får bli nån annan dag. sen ska det vara en text under men de får också bli nån annan gång.

teckena står iallafall för, tillit, kärlek och framgång.

det är sån här jag är, när en idee dyker upp ska det hände direkt, inga förtankar om hur det kommer bli.n utan det handlar om att våga, och de är jag bra på haha.
kram

en sanning.



jag är inte mycket för tomat, tycker faktiskt inte om det alls.
men ändå lägger jag alltid på en tomat när jag äter som jag slänger sedan.
fråga mig inte varför, men det ser godare ut när den ligger där haha.

är fortfarande sjuk, men har påbörjat ett projekt. bilder kommer, och ni som känner mig kommer inte bli ett dugg förvånade ! haha

kärlek

Tog en plugg paus.

När går gränsen vid otrohet? kyss. eller ett sms som skulle vara något som skulle tyda på intresse.

Är du romantisk? Jadå, ibland. Fast är kanske inte den som brukar lägga rosbland på golvet osv. haha

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? en som inte ser världen så rutad, accepterar ens dåliga sidor, alltid ställer upp, ärlig och ROLIG.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? väldigt omtänksam, sprallig, spontan, och älskar att skratta!

Vad är viktigt i ett förhållande? att man kan vara ärlig, även i den jobbigaste stunden.
.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja det har jag gjort.

Har du lekt med någons känslor? Nej, verkligen inte.  Sen vet ju inte jag hur det tolkats.

Hur många har du haft ett seriöst förhållande med? jag skulle nog säga en.

Hur länge höll ditt längsta förhållande? ungefär 7 månader.

Hur länge var ditt kortaste? hm, vad kan det ha varit, 3 veckor

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? inte personen som leker runt. så jag skulle nog säga förhållande, fast jag vill inte stressa fram ett heller.
.
Är du en bra pojk/flickvän? Jag hoppas det.  

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Adam

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? nej aldrig, aldrig

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Dumpat

Hatar du ditt ex? Nej verkligen inte.

Har du velat bli tillsammans med nån av dina ex igen? ja det har jag.

När du vill ha någon, vad gör du? Hm.. den är riktigt svår, vet inte ritkigt hur jag gör, men jag försöker väl visa intresse på något sätt.

Om mannen i ditt liv skulle vara otrogen, vad skulle du göra då? Jag skulle nog suttit i min säng, kramat en kudde, och frågat mig hundra gånger om vad det va hon har som inte jag har.

Blir du lätt kär? Nej det blir jag inte. är väldigt kräsen, vilket både kan tas posetivt och negativt. När jag väl fattar intresse för någon så kan han iallafall känna sig speciell, tillskillnad från nån som faller för alla.

Vad faller du för? självsäkerthet, humor, omtänksamma, charmiga.

Vad är det mest avtändande du vet? För skrytiga, egoistiska, trycker ner andra för att höja sig själva.

Har du fått ditt hjärta krossat? nej, men den dagen kommer väl.

Har du en ”utseendetyp” hos killar? Nej, men om man kollar vilka killar jag vart intresserade av så är de sportkillar. sen tycker jag det är hett med skatekillar, är inte mycket för den "stiliga typen" eftersom jag hade känt mig kvävd och tvungen att alltid känna mig perfekt. det är de jag älskar med skate stilen att den är så chill samtidigt den är skit snygg. samt sport killar, som vågar anstärnga sig och svettas och inte bara knäppa kavajen och prata klädmärken.

Vad tycker du om att ligga på första dejten? tycker inte att tiden har något med saken att göra, tycker man om en person så är de det som avgör. tycker det är värre att ligga med nån man inte tycker om efter man träffatsi 5 veckor än att ligga med en man tycker om första gången. tror ni förstår vart jag vill komma.

Är kärlek allt i livet? kärlek och vänskap skulle jag säga !

Hur viktigt är det att man har något gemensamt? själva grejen är väl inte jätte viktig. Men man måste ge och ta i ett förhållande. Man kan inte tro att man kan hoppa in i den andras liv och tro att allt kommer bli perfekt. Man måste släppa in i sitt egna liv också. alltså att tillexempel "visa" sin pojk/flickvän för kompisar och inte bara vilja "bli visad". att ta med personen på olika saker, och inte bara bli medtagen. det handlar inte om att bjuda den andra på en resa, utan kanske bara gå till stan och fika, eller träffa kompisar. för man ska vara stolt över den man älskar, och det visar man genom att vilja visa upp den. det sociala är något av det viktigast i ett förhållande, iallafall för mig.

hej

fyfan vad jag mår dåligt.. huvudet värker, febern stiger och halsen blöder.
ja ungefär så ser mitt stabila tillstånd ut förtillfället.

har iallafall köpt ett par nya byxor och två nya nagelack och en till grej så nu är jag även 1000 kronor fattigare. det ser ut att bli en seg och jobbig dag för stackars mig.

imorgon åker mammasen till malmö och återvänder på söndag eller måndag? vet inte riktigt. Kommer sakna henne massor men ska ta vara på tiden med mina underbara vänner !

nu nu blir de till att laga till något att äta innan jag kan lägga till "svälter" på min hälsa också.   LOVE!




Godnatt mina kära vänner



Hej!
det kommer nog bilder efter helgens festligheter. o herres vad mycket folk det blev. att inte hela stället rasa.
kvällen bjöd på alltmöjligt, bra musik, goa folk, öldränkta kläder, sönder trampade fötter, girlfight och annat slags drama, alltså en helt vanlig lördags kväll i denna åldern! haha
efter att ha en väldig träningsverk efter allt dansande, så har jag nu ännu mer träningsvärk efter att följt med på mammas spinningpass. vill inte ens vakna upp imorgon. aj va ont det kommer göra.

hur som helst så började jag, Moa och Amar gå ungefär vid 02.00 och jag var hemma runt kvart i 3 efter att ha GÅTT hem i 10 cm klackar, jag gick bokstavligt talat på tårna när jag vaknade på morgonen. haha ajajaj. och sen fick jag gå hem ensam ifrån stan eftersom alla vi tre bodde åt olika håll. tur att jag överlevde ialalfall.

känns som om jag börjar bli sjuk, så får se vad detta följer.

ihelgen åker mammsen till malmö så då blir de att klara sig själv ännu en gång. börjar bli en riktigt hemmafru.

natti! skolan som kallar imorgon!

lördag

hej!

har precis satt på plattången och ska om ca 2 timamr ner med några goa tjejer och käka thai och sen ska vi köra så de ryker!

love it.

kram

Jag hade kunnat säga till hela världen att du är perfekt, men jag vill inte att någon ska ta dig ifrån mig. därför nämner jag dig inte alls


RSS 2.0